SBB erkend-leerbedrijf-SBB

Wij helpen u met het maken van o.a. een goede sollicitatie brief.


Kom langs of reageer voor een afspraak op ons mail adres.

solliciteren

Powernieuws!

Nieuwsbericht ,

Power_Noord ,

Wenst iedereen fijne kerstdagen en een power_full 2014 

Wij zijn gesloten vanaf zaterdag 21 december 2013 tot en met zondag 5 januari 2014

Nieuwsbericht 5 augustus 2012

Power Noord heeft in 2012 weer een aantal nieuwe activiteiten erbij gekregen; fietsles, fotobewerking op de computer, creatieve vaardigheden, bloemschikken en knutselen met ouder en kind. Net zoals vorig jaar, kun je nog steeds: kleding naaien, Nederlands leren, schilderen, met de computer leren werken en koken.

Mocht je zelf een talent hebben dat je wilt delen met anderen, dan kan dat ook ! Bij Power Noord kun je natuurlijk ook gewoon terecht voor een praatje en een kopje koffie of thee. Een bezoek aan Power is altijd gratis.

In samenwerking met het Fietsdepot en de Woonplaats, organiseert Power de Workshop fietsreparatie. Hier worden kleine reparaties geleerd zoals banden plakken, verlichting repareren, zadelhoogte instellen, advies over onderhoud etc. Deze workshop wordt gehouden in: Het Fietsdepot, Lage Bothof nr. 300 in Enschede. Op elke laatste woensdag v.d. maand van 13.00 t/m ca. 16.00 uur.

Sinds kort is de Formulierenbrigade 2x per week bij Power Noord; op maandag- en donderdagochtend van 9 tot 12 uur. De Formulierenbrigade helpt mensen met het invullen van lastige formulieren en/of aanvragen. Ook kunnen ze ondersteunen bij het op orde krijgen van de administratie.

Power Noord zit in buurtcentrum Het Kompas; aan de IJstraat 4 te Enschede

Openingstijden: ma t/m do van 9.00 t/m 16.30 uur en vrijdag van 9.00 t/m 12.00 uur.